Monday, December 4


buna ziuaaa...intre timp am implinit 26 de ani. :) cu la multi ani, cu un fel de party la munte (piratii din caraibe si stapanul inelelor mi au cam stricat serile de vineri si simbata), cu niste cadouri misto, etc, etc, speram unii dintre noi, o repetitie pentru marele trip west tirolez din bucla decembrie - ianuarie.
despre 26 de ani cineva spunea ca e o varsta indefinita, lipsita de repere clare (sau asociative) cum sunt de ex 25 de ani sau 30 de ani.
fara a fi o virsta impara, 26 de ani imi pare impara si greu de localizat pe harta personala. totusi nu ma pot abtine sa nu ma uit in perspectiva la cei 27 de ani still to come.
singurul adevar din toata povestea asta este doar numarul anilor. sigur, ma simt un om responsabil, stiu ca peste un an va trebui sa am automobil (in paralel, dezvolt o fobie legata de automobil, avand ca rationament situatia teribila de pe strazile bucurestiului), stiu ca este virsta la care trebuie sa mergi la restaurant cu portofelul relaxat, stiu ca tre sa judec mai rar si mai bine, stiu ca respir intr-unul dintre cele mai imputite orase din lume, etc, etc.

dar, vorba unei prietene, fuck darwin, let's dance!
ma simt sub 25 de ani.

astazi, o colega a varsat niste bombonele pe jos. genul bonibon, pentru cine isi mai aminteste. cele peste 20 de pastilute colorate s'au imprastiat peste cenusiul murdar al podelei si iata cit de brusc si cit de neasteptat s'a colorat incaperea. le-am imprastiat ceva mai metodic, asteptand ca lumea sa le calce in picioare si sa le lipeasca de cenusiu.
bineinteles, maine dim vor fi maturate, dar macar pentru o zi, macar pentru ziua de luni, putina culoare.

stiu, toata lumea are ceva cu ziua de luni. cred ca e o moda. everybody loves to fuck on sundays! adica toata lumea iubeste sa si'o traga in zilele cu soare :)

1 comment:

Anonymous said...

te taguiesc si degeaba. baga repede lista de dorinte si o carte preferata sau ti-o furi!