Monday, October 30

cand colo, ce sa vezi. weekend!!

simbata:

ora 9 dimineata. snopit covorul in bataie. mic dejun in doi. oua zapacite. sandvisuri. lapte. soare sticlos. vint rece strecurat printre haine. bicicleta. slalom printre masini. pet shop. acasa.
mr. rupin. curatat vizuina. aspirat prin casa. spalat rufe. computer. un post de al meu declanseaza panica. nu pot sa l sterg. am uitat parola si userul. intre timp, rezervam 2 bilete de avion pentru roma, ianuarie 2007. plec off line prin soare cu prietena de mina. cotrobaim prin dealul mitropoliei, mincam porumb si gogosi. primim o invitatie la teatru. fugim dintr-un restaurant gol si foarte scump. mincam in 'paradis'. peste, chiftelute de vita, zeama de linte, legume, ayran. lenea e cucoana mare. in seara asta o onoram si nu mai iesim din casa.

duminica:

ora 8.30. mic dejun pe fuga. imbracaminte ceva mai groasa. plecam la tirg. calatorim cu metroul pina la capatul lumii. republica. las sapca amanet la izvor. pe moment. trecem doi pe un abonament. la capatul lumii ne asteapta fabrica de vopseluri industriale izocolor. text vopsit. pe gard afli ce poti sa vospesti cu izocolor: obiecte de uz caznic, nave. ha-ha-ha-ha. intram in tirg. un mic omagiu adus ochilor albastri ai corinei de un vinzator de ceramice. eu devorez trei mici cu mustar si paine. birt original. ne strecuram printre tarabe. printre folii de plastic peste care sunt asezate to felu'. senzatia e ametitoare.

1 comment:

Anonymous said...

ha. foarte frumos. il poti trece in categoria "asa da" ;)